Hip, modern maar toch persoonlijk!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Na een aantal succesvolle jaren met de oude webpagina, werd het nu tijd voor een frisse wind! Aangezien social media niet meer weg te denken is in onze dagelijkse bezigheden, konden wij ook niet uitblijven. De leden kunnen nu zelf hun vrienden selecteren en beslissen met wie zij wat delen. Nog persoonlijker maar toch ook meer privé!

 

Gelukkig NieuwjaarHet originele forum wordt gebruikt als een soort denktank! Hier kunnen leden hun tips, trucs, vragen en ideeën over de website kwijt. Zo kunnen we met zijn allen fibromyalgie­-forum.nl tot een groot succes maken. Voor lotgenoten, Door lotgenoten is één van van onze chronisch sterke punten!

Wij zijn geweldig trots op onze leden!

Met name de leden die ons ondanks de stilte van de afgelopen tijd, toch zijn blijven bezoeken verdienen een pluim!

Ook op Facebook wordt er druk geliked en geshared, ga daar vooral mee door! Samen staan we sterk!

Natuurlijk mag ook de webmaster en bedenker van de pagina niet ontbreken. Zonder hem was er niet niet zo'n leuk forum geweest! Bedankt namens ons en vele andere lotgenoten!

De komende dagen/weken wordt er natuurlijk nog flink gewerkt aan het optimaliseren van de website. Hierdoor zijn sommige onderdelen nog niet zichtbaar, maar zeker de moeite van het afwachten waard!

Wij hopen dat het fibromyalgie-­forum.nl een voorspoedig 2014 mag beleven en dat het ledenaantal nog maar flink mag stijgen!

Met vertrouwelijke groet,

Team Fibrom

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

© 2009 - 2020 Fibromyalgie Forum

Met dank aan Dana én Donja die dit mogelijk maken.

Website gemaakt door lotgenoten, voor lotgenoten!

Zoeken