Fibromyalgie Forum; The Underdog

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

The Underdog1 Januari 2014, is de vernieuwde site van het fibromyalgie­ forum online gegaan! De dagen voor deze speciale gebeurtenis waren enorm spannend en het team heeft wat lange dagen gemaakt. Gelukkig was er voor allemaal één gevoel dat alle stress overschaduwde, het gevoel van voldoening!

Het kleine team van fibromyalgie­forum voelde zichzelf immens groot bij de wetenschap, dat de site wel eens hét verschil zou kunnen maken in het leven van vele lotgenoten. De webmaster en zijn team kregen het de afgelopen tijd misschien wel het zwaarst te voortduren. Van de vormgeving tot het invoeren van de al bestaande leden, they did it all!

Meer lotgenoten bereiken

De rest van het team heeft zich voornamelijk bezig gehouden met de inhoud van de teksten en daarnaast, is er met een sociaal cultureel oog gekeken naar de mogelijkheden van de site. "Hoe bereiken we nog meer lotgenoten? En welke nieuwe sfeer verdiend de oude site?" vroeg het team zich af. Dat daar grondig over nagedacht is, mag na het zien van de resultaten duidelijk zijn. 

De website heeft de afgelopen weken als ware underdog, zijn weg naar vele lotgenoten gevonden. De site telt op dit moment meer dan 500 leden met verschillende chronische aandoeningen, profielen worden druk aangepast en de eerste verhalen, ervaringen en informatie worden gedeeld. "Natuurlijk wordt er achter de schermen nog elke dag hard gewerkt aan de optimalisering van de website en moeten her en der nog wat puntjes op de i gezet worden.” verteld de webmaster duidelijk gemotiveerd. "Onze lotgenoten hebben het al zwaar genoeg en verdienen alleen het beste."

Android App

Naast het werk aan de website is er de afgelopen tijd ook gewerkt aan de mobiele bereikbaarheid, en het ontwikkelen van een Android app. Deze gratis app is nu verkrijgbaar in de Google PlayStore en kan het mobiele gebruik van de website een stuk meer vergemakkelijken.

Al in de eerste uren dat de site online was, kwamen er nieuwe aanmeldingen binnen. Ook was er al redelijk snel bezoek van oude vertrouwde leden en was het s'morgens al een gezellige happening. Op Facebook was de communitypagina de eerste dagen na het lanceren van de site, drukker dan in het afgelopen half jaar! En het duurde dan ook niet lang voordat de eerste mensen hun verhaal van de dag instuurden op het forum.

Een vreugde dansje namens onze lotgenoten

De reacties tot nu toe zijn veelal positief en de online leden hebben het erg naar hun zin. Er waren er ook die erg moest wennen aan de vernieuwingen, maar merendeel kon zijn/haar weg al snel weer vinden. Ook de webmaster en Team Fibrom zijn erg te spreken over de resultaten tot nu toe. "We hebben de eerste dagen flink in spanning gezeten, maar wij durven namens onze lotgenoten alvast een klein vreugde dansje te doen." zegt één van de teamleden. 

Het doel van www.fibromyalgie­-forum.nl blijft natuurlijk het meer aandacht vragen voor chronische aandoeningen en het ondersteunen van lotgenoten. Daarom blijft het voor het forum erg belangrijk dat mensen de berichten blijven delen en hun visie blijven verspreiden. Zoals het er nu naar uitziet is het forum op de goede weg!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

© 2009 - 2020 Fibromyalgie Forum

Met dank aan Dana én Donja die dit mogelijk maken.

Website gemaakt door lotgenoten, voor lotgenoten!

Zoeken