Doneren aan Fibromyalgie-Forum.nl nu ook mogelijk.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toen het forum een aantal jaren geleden begon, waren de makers achter het forum zelfverantwoordelijk voor de kosten die hierbij kwamen kijken. Van de site tot aan de promotie alles kwam voort uit financieel zelfinitiatief en doorzettingsvermogen.

Na een wat langere tijd en kwamen er steeds meer vragen vanaf de bezoekers omtrent eventuele donatiemogelijkheden. Op de oude website van het forum was er daardoor geruime tijd de mogelijkheid te doneren aan het forum. Het bedrag wat toen ontvangen is, is samen met het eigen geld van onze vrijwilligers Dé redding geweest van het forum! De website had niet meer verder kunnen bestaan en veel van onze lotgenoten hadden hiermee veel informatie en begeleiding kunnen mislopen.Wij begrijpen het wél!

Omdat het forum voor oog heeft steeds meer en steeds beter te worden in het ondersteunen van lotgenoten met een chronische aandoening en er de wil is, meer te doen aan naamsbekendheid voor deze lotgenoten is er lange tijd gewerkt de mogelijkheid te doneren aan het forum terug te brengen op de huidige website www.fibromyalgie-forum.nl .

Dit met succes! Op de website is geheel onderaan de pagina het woord Doneer te vinden, naast de voorwaarden. Klik op deze link en de weg wijst zich vanzelf!

Waarom zo onopvallend onderaan de site? Dat is een logische vraag en deze wordt dan ook regelmatig gesteld, want des te sneller de donaties binnenkomen des te sneller er meer naamsbekendheid komt voor lotgenoten met een chronische aandoening.

Het volledige team van www.fibromyalgie-forum.nl vond het noodzakelijk deze functie op de website zo bescheiden en persoonlijk mogelijk te houden, om ook hier in de sfeer van het forum te blijven.

Het is al onmenselijk dat er voor goed onderzoek en de juiste ondersteuning geld gevraagd moet worden, terwijl vele van onze lotgenoten nog steeds vertrouwen op de juiste behandeling in een ‘’zorgstaat’’ als Nederland.

Ook doneren? Klik dan op onderstaande Donatie Button!

Doneer Nu!

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

© 2009 - 2020 Fibromyalgie Forum

Met dank aan Dana én Donja die dit mogelijk maken.

Website gemaakt door lotgenoten, voor lotgenoten!

Zoeken