MARLEEN SCHEFFERLIE

Boek doorbreekt taboe chronische pijn

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Meer dan 2.000.000 Nederlanders en meer dan 750.000 Vlamingen hebben chronische pijn. Dat heeft grote gevolgen voor hun leven. Maar omdat  pijn nog steeds een taboe is, verbergen patiënten die vaak. Het is tijd om dat taboe te doorbreken. Marleen Schefferlie neemt in Pijn is persoonlijk het voortouw.

Schefferlie heeft fibromyalgie, de wetenschappelijke naam voor chronische pijn in spier- en bindweefsel. In Pijn is persoonlijk beschrijft zij haar eigen ‘pijn-cv’ en interviewt ze elf lotgenoten. Centraal staat hun ervaring: de pijn geschiedenis, de therapieën en de levensfilosofie die hen op de been houdt. Hun persoonlijke verhalen vormen samen een rijke waaier aan levenswijsheid en kracht.

Bekijk het inkijkexemplaar

‘Een zeer persoonlijke kijk in het leven en de beleving van mensen met pijn. Het taboe dat rust op praten over pijn wordt in dit boek doorbroken.’ – Rinie Geenen, hoogleraar psychologie Universiteit Utrecht

MARLEEN SCHEFFERLIE maakte carrière als modestyliste. Nadat fibromyalgie bij haar was vastgesteld werd ze fulltime schrijver. Ze schreef de romans Rozerood en Kwaad daglicht.

PIJN IS PERSOONLIJK. OVER LEVEN MET CHRONISCHE PIJN

Marleen Schefferlie | € 18,99 | paperback | 190 pagina’s | 13,5 x 21 cm | ISBN 9789021565422 | € 9,99 (e-book) | ISBN 9789021565439 (e-book)

Op 26 september 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Pijn is persoonlijk. Over leven met chronische pijn van Marleen Schefferlie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

© 2009 - 2020 Fibromyalgie Forum

Met dank aan Dana én Donja die dit mogelijk maken.

Website gemaakt door lotgenoten, voor lotgenoten!

Zoeken